Om Mobildiskotek Arzure

Mobildiskotek Arzure har en simpel målsætning; at skabe den bedste fest!

Mobildiskotek Arzure er et mobildiskotek, som altid er klar til at feste med dig. Vores fokus ligger altid på at skabe den bedste oplevelse for dig og din fest. Vi holder til i Hobro, men kører rundt i hele landet. Vi garanterer et professionelt og smertefrit samarbejde med dig som omdrejningspunkt. Intet er for småt, intet er for stort og intet er umuligt! Med en bred viden og et fyldt lager, kan vi komme dine forventninger i møde.

Vi møder altid op med et professionelt personale, som altid lægger øre til dine ønsker og behov. Vi lægger stor vægt på jeres fest bliver præcis som i ønsker den.

Bag os har vi dygtige fotografer med meget erfaring, som kæmper for de bedste billeder og DJ’s der knokler for et fyldt dansegulv.

Musikken

En god fest er ofte afhængig af god musik. Derfor er musikken selvfølgelig også en stor del af vores forberedelse til din fest. Vores dygtige DJ’s, sørger for hele tiden at have et opdateret musikbibliotek, hvilket resulterer i at de nyeste hits altid er klar til at ramme dansegulvet!

Med mange års erfaring, er vores DJ’s altid klar til at fyre op for en fest. To fester er aldrig ens, og det samme gælder publikummet. De mange års erfaring, gør det muligt for vores DJ’s at analysere dansegulvet og spille musikken som hitter til netop din fest. Dog er det selvfølgelig ikke muligt at have alt musik i hele verden. Eller er det? Vi medbringer altid en computer, som er opkoblet iTunes. ITunes huser over mere end 40 millioner musiknumre og nye bliver tilføjet hver dag. På den måde kan vi, i løbet af mindre end 5 minutter, købe et nyt nummer.

Vores udstyr

På vores lager er der sjældent stille. Når vores udstyr ikke er på arbejde, er vi på arbejde. Vi sørger hele tiden for at holde vores udstyr serviceret. På denne måde er vi sikre på altid at have pålideligt udstyr med ud til dig. Vi benytter kun de bedste mærker fra bl.a. Pioneer, DB Technologies, Stairville og Global Truss. På den måde, sikre vi vores egen og din sikkerhed for at få den bedste oplevelse. Vores udstyr er fleksibelt og udstyret med moderne teknologi, hvilket garanterer dig en god fest.