Gymnasie- og skolefester

Mobildiskotek Arzure. Lej en dj til din fest og får en uforglemmelig fest

Beskrivelse:

Hos os, går vi aldrig på kompromis med hverken lyden eller lyset, så når I booker os er i garanteret et show i verdensklasse med en DJ som virkeligt forstår at få alle til at fyre den max af på dansegulvet.
Vores super top professionelle DJ´s tager gerne imod opfordringer fra gæsterne. Vores DJ´s er altid opdaterede med den nyeste musik fra klubberne, radioen og ikke mindst med alle de fedeste remixes. Når I booker en af vores DJ´s til at spille til jeres gymnasiefest har vi derfor stort set al den musik I kan drømme om, så vi kan opfylde de ønsker publikum har. Vi spiller naturligvis kun den musik som passer ind og som kan holde festen i gang. Vi kan også tilbyde en fast aftale, så der altid er sikret en dygtig DJ og kæmpe stort og fedt setup til alle skoleårets gymnasie fester.
Ved at booke en DJ gennem os, til alle gymnasiefesterne der er på et skole år opnår I samtidig en fordelagtig rabat. Samtidig er i garanteret at vi levere DJ´s til alle jeres fester også selvom datoen falder på en særlig travl dag. Når vi levere DJ og mobildiskotek til gymnasie festen, køre vi med et setup, der tilpasses lokalet og antal af gæster. Hvis det ønskes kan mobildiskoteket leveres 100% customized. Det kan være alt fra udstyr, lysshow speciel programmering. I bund og grund er det kun jeres fantasi og budget der sætter grænsen.
Når du booker en ungdoms DJ, er i sikret fyldt dansegulv med tidens rytmer. Hvad enten I er til house, populær musik eller noget helt tredje. Perfektionisme, teknisk dygtighed, timing og ikke mindst fingeren på pulsen, gør at du er sikret en fed aften, når du booker en af vores supre dygtige ungdoms – DJ’s.