Fødselsdage

Mobildiskotek Arzure. Lej en dj til din fest og får en uforglemmelig fest

Beskrivelse:

Fødselsdage især de runde af dem, betyder at venner, kollegaer og familie skal ud og danse. Derfor er det vigtigt at musikken er god og der bliver spillet masser af hits fra DJ’en som alle kan synge med på. Som DJ til privatfest er det vigtigt at forstå publikum og have fingeren på pulsen, så musikken passer til stemningen som aftenen skrider frem. Samtidig er vores erfarne og friske DJ med til at sikre privatfesten mod de fulde gæster der konstant skifter musik. Derfor er det fedt at slippe besværet med at skulle stå for leje musikanlæg og lys selv. Lej en DJ hos os, så står vi for hele den musikalske underholdning Dermed slipper I for gæster der står og diskuterer, hvilken musik der skal spilles, og stedet bruger tiden på at danse. Derudover er det også sjovt ved 30-, 40- og 50-års fødselsdage at feste og danse sammen med venner og bekendte, til den musik som man er vokset op med. Vi sørger for, at I kommer ud på dansegulvet – og bliver der.
Vi sørger for en erfaren DJ til din fødselsdag, som aftaler genren og detaljer med fest arrangøren inden festen går løs. Vi sikrer den gode lyd og skruer stemningen helt i vejret.
Vi har mange års erfaring for at sætte gang i festen, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.
Hos os tager alle vores DJ’s til fødselsdage en tæt kontakt med vores kunder. Den personlige DJ for aftenen foretager et telefonopkald med det formål at tale forventninger igennem. Du har måske nogle forestillinger som du og Dj’en kan tale igennem. Vi har prøvet det rigtig mange gange før og har set hvad det virker godt og mindre godt. Derfor er den personlige samtale vigtig for fødselsdagsfesten så alle er på samme bølgelængde.