Dimensionsfest

Mobildiskotek Arzure. Lej en dj til din fest og får en uforglemmelig fest

Beskrivelse:

Når I booker en DJ hos os kan i være sikre på det bliver en fed fest. Vores DJ´s spiller op med en blanding af de nyeste hits kendt fra radioen, fede remix og ikke at forglemme et frisk krydderi drys af det gode gamle, som alle kan skråle med på.
Når der skal holdes dimensionsfest, er musikken tæt på alt afgørende og vores DJ sørger naturligvis for at lige netop din dimension fest bliver absolut uforglemmelig. Vores DJ´s sikre at alle de store hits fra de glade årtier, blandes med de nyeste hits og de super fede remixes, som du garanteret allerede kender fra byturene.
Har du en sang som er ”din” eller har klassen en sang som er ”deres” spilles den naturligvis så ofte som det måtte være ønsket. Det kan f.eks. være når alle de der står ude i gården, skal trækkes tilbage ind på dansegulvet. Generelt til passes den musikalske vinkel efter dit/ jeres ønske. Med baggrund i de oplysninger vi modtager fra dig/ jer og de ønsker der måtte være til genre, finder vi en DJ der passer til dit/jeres behov. Vi diktere ikke hvilken musik der bør spilles, men kommer gerne med ind put og forslag når det gælder valget af DJ. Med vores store erfaring indenfor dimensionsfester, rammer vi som regel plet i vores anbefaling af hvilken DJ der passer ind i dit/ jeres selskab. Vi kan uden problemer arrangere at din/jeres dimensionsfest bliver til et såkaldt helt eller delvist customize, hvor det i alt sin enkelthed går ud på du/I, som afholder festen bestemmer helt og fuldt ud hvilken type af musik der skal spilles hvornår. Hvis der f.eks ønskes en bestemt type musik spillet i en tidsafgrænset periode kan dette aftales og DJ, vil overholde aftalen til punkt og prikke.