Andre fester

Mobildiskotek Arzure. Lej en dj til din fest og får en uforglemmelig fest

Beskrivelse:

Skal I som forældre, eller forening holde en børnefest i bedste sodavands party stil, så kom til os.
Vi sætter gang i de danseglade børn, med DJ´s der har erfaring og forstår at bruge mikrofon for at få børnene aktiveret med lege og sjove indslag.
Vi levere med fornøjelse en sprudlende glad DJ, med flair for danse glad musik og kulørte lamper.
Lyd udstyret tilpasses de små højder, vilde lyseffekter og karaoke mikrofon medbringes, så der er plads til leg, dans og sjove indslag, når børnene indtager dansegulvet.
Til et rigtigt sodavands diskotek, skal der være lys effekter, højtaler og naturligvis røgmaskine. Lys udstyret giver en fantastisk effekt og børnene bliver utrolig spændte når de hvide lamper dæmpes og disko lyset for alvor lyser rummet op i et fantastisk farve show. Spilletiden for Dj’en variere fra børnefest til børnefest afhængig af aldersgruppen, vi anbefaler to til tre timer, da børnene ofte er godt brugte efter to til tre timer med fuld drøn på dans, god musik og masser af boblende sodavand. Børn skifter musiksmag lyn hurtigt, vi imødekommer den hurtigt skiftende smag ved at holde os opdateret på playlister fra bl.a. spotify og YouTube, hvor børnene ofte finder musik de deler med hinanden.
Skal der holdes konfirmation er vores DJ klar med et helt fantastisk setup, så hele familien er med, vi kommer og sætter mobildiskoteket op efter jeres planlægning og musikken vil naturligvis være afstemt efter konfirmandens ønsker. Konfirmationsfesten skal selvfølgelig have brand hamrende god dansemusik, afstemt efter konfirmanden og familiens ønsker. På sådan en særlig dag og aften er det vores erfaring at der ikke skal spares på lyd og lys. Derfor har mulighed for at medbringe røg-maskiner, disko-kugle, moving heads, hvad end det måtte være, det er jeres ønsker og behov der sættes i højsæde.