Firmafester

Mobildiskotek Arzure. Lej en dj til din fest og får en uforglemmelig fest

Beskrivelse:

Firmafesten er den perfekte anledningen til at ryste organisationen sammen og give ny energi. Derfor tilbyder vi jer, at få en erfaren DJ med lækkert lyd- og lydudstyr ud til jeres arrangement, så jeres firmafest er med til få knyttet jeres medarbejdere tættere sammen gennem dans og sang.
Lige meget Om I ønsker, at Dj’en skal sætte en lækker atmosfære, eller musikken skal køre og dansegulvet svinge, så kan vi levere lige præcis den DJ, som din firmafest har brug for. Det vigtigste for os er, at I er tilfredse og får den ønskede oplevelse.
Lej DJ til firmafest med komplet lyd og lys, professionelle DJ’s og tæt dialog omkring musikken og jeres ønsker til firmafesten. Vi har erfaring med store som små firmafester og kan levere alt i lyd og lys. Læn jer tilbage og lad os gøre arbejdet fra start til slut. Vi har altid tæt kommunikation omkring musikønsker inden firmafesten løber af staben så i får den firmafest, som i ønskede
Vi arbejder ud fra filosofien om, at den succesfulde firmafest er bundet op på de bedste forberedelser. Når det kommer til musikken opfordrer vi altid vores kunder til at lave en inspirationsliste med numre som I ved vil fungere godt for jeres kollegaer. Er det større firmafester på mere end 250 gæster kan det være en idé at lade folk ønske et nummer når de tilmelder sig firmafesten, på den måde er erfaringerne at firma festen bliver krydret i en bred repræsentation af musikønsker.
Gode firmaer laver gode medarbejderfester og vi hjælper gerne til, firma festen skal giver medarbejderne et pusterum fra hverdagen, og fornyet energi til jobbet, når firmafesten er overstået.
Vi, sikrer fed musik tilpasset jeres medarbejdere. Vi gir den gas! Vi får alle medarbejderne på dansegulvet! Sikrer en uforglemmelig aften for alle!