Fødselsdage 16 og 18 års fødselsdage

Mobildiskotek Arzure. Lej en dj til din fest og får en uforglemmelig fest

Beskrivelse:

Skal der være fest så lad der være fest, Lej en top tunet DJ til Ungdomsfesten, det helt specielle sweet Sixten party eller 18 års fødselsdagen. Når vi spiller til 16 og 18 års fødselsdage samt ungdomsfester medbringer vi typisk et flot lysshow, røgmaskine og det fedeste anlæg, dimensioneret til antallet af personer og lokalets størrelse.
Lysshowet giver det hele en ekstra dimension som bare gør festen så meget federe. Med en teknisk dygtig DJ, der kan læse sit publikum er med på de nyeste beats, får folk op af stolene og ud på gulvet, er ungdomsfesten en kæmpe succes. Alle vores ungdoms-DJ’s er 100% opdaterede med de nyeste hits og forstår på bedste vis at kombinere dem med fede remixes krydret med nogle af de gode gamle hits, man kan skråle med på- kort sagt dansemusik for enhver smag.
Når vi levere DJ og mobildiskotek til en ungdomsfest eller en 18 års fødselsdag, køre vi med et setup, der tilpasses lokalet og antal af gæster. Hvis det ønskes kan mobildiskoteket leveres 100% customized. Det kan være alt fra udstyr, lysshow speciel programmering. I bund og grund er det kun jeres fantasi og budget der sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.
Når du booker en ungdoms DJ, er i sikret et fyldt dansegulv med tidens rytmer. Hvad enten I er til house, populær musik eller noget helt tredje. Perfektionisme, teknisk dygtighed, timing og ikke mindst fingeren på pulsen, gør at du er sikret en fed aften, når du booker en af vores super dygtige ungdoms – DJ’s.
Vores musikalske energi bomber, tager imod opfordringer og er suveræne til at aflæse dansegulvet, vi garantere at, med vores ungdoms DJ’s ombord i mixer pulten, er i altid sikret performance og et fyldt dansegulv.